Skip to content

Natalie Bruns

Vanuit het UWV werd mij als re-integratie naar ander werk de mogelijkheid geboden om ondersteuning te krijgen bij het opzetten van een eigen bedrijf als kunstenares. Dat ik daarbij hulp mocht krijgen van MKB-support voelde als een kans om nog sneller en professioneler alles op de rit te krijgen. Ik greep hem dan ook met beide handen aan!

Wat het traject voor mij vooral lastig maakte was dat ik de noodzaak van veel stappen wel zag, zoals het vraaggericht werken en zelf opdrachten binnen halen, maar mijn gezondheid te fragiel was om dit aan te gaan. Samen met mijn coach zochten we vooral naar wat er wél mogelijk was. Hij gaf me daarbij ook het inzicht dat het beter was me te specialiseren in 1 a 2 dingen in plaats van 10 verschillende dingen ‘aan te bieden’. Pijnlijk om de rest te laten vallen, maar het gaf wel meteen meer ruimte in mijn hoofd en meer tijd om beter te worden in wat er wel over bleef.

Met wat als resultaat? Tegenwoordig maak ik aquarel schilderijen die mijn fascinatie voor de mens en de natuur in al haar prachtige kleuren en verscheidenheid laat zien. Daarbij hou ik me niet aan één specifieke stijl. Ze zijn zowel als origineel, als ook afdruk te koop. Een afdruk is in vergelijking met het origineel goedkoper en men kan zelf het formaat en materiaal kiezen. Dat laatste is een dusdanig succes dat mijn werken inmiddels al in 3 webwinkels aangeboden wordt en daarbij heb ik ook nog 2 eigen webwinkels. Een fantastisch resultaat! Bij de start van dit traject, had ik nooit gedacht zo ver te kunnen komen in zo’n korte tijd. Dus gun jezelf deze kickstart voor je bedrijf en ga samen met MKB-support aan de slag.

Back To Top