employment en ondernemerschap

over  ons

Wij willen bijdragen aan vitaliteit in werk door mensen te begeleiden naar authenticiteit en het vruchtbaar aanwenden van hun talenten…… lees meer

Werk krijgt pas betekenis als je hart erin ligt
Met meer dan 10 jaar ervaring heeft MKB-support, zowel op kwaliteit- als kwantiteitniveau, daarmee een indrukwekkende staat van dienst. Kenmerkend is onze intensieve individuele werkwijze waarbij er aandacht is voor alle factoren die een rol spelen in het traject naar een nieuwe baan of ondernemerschap. Ook de privésituatie van onze klant wordt hier nadrukkelijk in betrokken.

In ons werk worden wij ondersteund door een team van specialisten die allen hun sporen hebben verdiend als loopbaancoach, marketeer, businesscoach, financieel adviseur, arbeidsdeskundige en bedrijfseconoom.

Met deze kennis en ervaring zijn wij in staat om professioneel begeleiding te geven op tal van hulp vragen zowel richting een baan als het ondernemerschap. Door onze betrekkingen met diverse brancheorganisaties is actuele en specifieke branche-informatie beschikbaar voor de startende- of gevestigde ondernemer.

Start typing and press Enter to search