Skip to content

Het team

Samen brengen we onderbelichte talenten of ondergesneeuwde persoonlijkheden weer in beweging. Concreet, creatief, confronterend maar gestoeld op wezenlijke interesse in die ander en zijn doel.

Alex Goûtier

Ondernemerscoach

Als coach begeleid ik cliënten binnen verschillende re-intergratietrajecten. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de re-integratie denk ik dat ik u een perfecte maatwerk begeleiding kan bieden.
Lees verder

Luc Vermeulen

Ondernemerscoach en -trainer

Als ervaren ondernemerscoach begeleid ik je graag persoonlijk en pragmatisch in de duurzame start van jouw eigen bedrijf. Stapsgewijs en passend bij jouw situatie werken we slim samen aan het realiseren van jouw ambitie.
Lees verder

Edwin Graaman

Ondernemerscoach

Ik help mensen zelfstandig ondernemer te worden en vastgelopen zzp’ers weer op weg. Als ondernemerscoach, belastingconsulent en online boekhouder bied ik ‘zaken slim geregeld’.
Lees verder

Tibo van Helvoort

Online marketeer

Als Marketing specialist help ik cliënten met het verbeteren van hun naamsbekendheid en branding. Ik heb zelf tienduizenden volgers op social media door een strategie toe te passen die ik zelf heb ontwikkeld.
Lees verder

Sabine Mourits

Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker schrijf ik blogs over onderwerpen die met het starten als zelfstandig ondernemer te maken hebben en interview ik coachees voor de ervaringsverhalen op de website.
Lees verder

Paula Vermeulen

Life coach

Paula is een ervaren life coach met een stevige medische achtergrond. Op een holistische wijze helpt ze je om weer regie over je eigen leven te verkrijgen. Stap voor stap en op een persoonlijke manier.
Lees verder

Jan Wijnen

Ondernemerscoach

Als ondernemerscoach met rijke ervaring help ik je bij start en groei. Ik focus op jou als individu, met vertrouwen, openheid en innovatie. Op deze manier probeer ik je zo goed mogelijk te begeleiden.
Lees verder

Jacques Bakx

Ondernemerscoach

Met 40 jaar ervaring, waarvan 15 jaar als zelfstandig ondernemer, help ik startende ondernemers met online marketing en sales. Sta klaar voor jouw groei als ondernemer. Ik kijk uit naar onze samenwerking!
Lees verder

Edwin van der Heide

Ondernemerscoach

Als ondernemer en HBO-docent help ik met innovatieve bedrijven en visieontwikkeling, met focus op verbinding, strategie en passie voor vooruitgang. Graag helpt ik jou bij je route richting zelfstandig ondernemen!
Lees verder

Back To Top