Skip to content

Ik heb een sterke persoonlijkheid en karakter met een ijzeren wil. Ik dacht dat ik het wel wist, ik kom immers uit een zeer ondernemend familie en hier had ik genoeg voorbeelden wat ik wel en niet moest doen, ik had geen hulp nodig van MKB-support. Althans, dit dacht ik.

Coach Alex Goûtier heeft altijd aandachtig naar mij geluisterd, toont ook empathie en gaat met je mee in gedachten. Totdat hij mij beter leerde kennen en dan liet hij mij denken, hij geeft je een richting en vervolgens moet je aan jezelf bouwen. Bijv. ik dacht dat huis aan huis verspreiding een zeer effectief middel zou zijn tot bekendmaking van mijn bedrijf. Ik had het mis. Het gaat niet om wat je doet maar hoeveel mensen je bereikt, er zijn immers goedkopere manieren om je bereikbaarheid als onderneming te vergroten met een minimale budget.

Alex heeft mijn visie verandert, mijn denkwijze, openstaan voor bouwen aan jezelf en ontwikkeling van je bedrijf. Mijn gedachtegang is niet 10-20% verandert, ik durf wel te zeggen dat dit makkelijk 50% is.

Inmiddels heb ik een gezond bedrijf gestart namelijk Centrale Recherche Dienst in Apeldoorn. Privédetective en Bedrijfsrecherche. Mijn werkzaamheden zijn divers van lichte particuliere zaken tot aan complexe fraudezaken waarbij ik nationaal en internationaal inzetbaar ben.

Ik ben trots op mijzelf dat ik een kundig persoon als Alex Goûtier naast mij heb als steun voor mijn verdere ontwikkeling. Citatie Dhr A. Goûtier, “Eindelijk de leeuw is wakker” Deze woorden vergeet ik nooit meer. Wat ik voor potentiële klanten mee wil geven is, “heb vertrouwen, want je bent in goede handen”.

Back To Top