Skip to content

Tijdens mijn werkzame leven heb ik gewerkt als verpleegkundige. Gaandeweg groeide mijn interesse voor voeding en leefstijl. Mijn droom was om een eigen praktijk te starten als gewichtsconsulent.

Toen de gelegenheid zich voordeed, heb ik de opleiding gewichtsconsulent gedaan waarna ik kon starten met het opzetten van een eigen praktijk. Al snel kwam ik erachter dat daar heel veel bij kwam kijken. En op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer en de moed zonk mij in de schoenen. Maar een droom opgeven doe ik niet snel en ik ben van nature een doorzetter. Uiteindelijk kwam ik in contact met MKB-Support. Zij hebben mij stap voor stap geleerd hoe ik te werk kon gaan waardoor de warboel in mijn hoofd werd ontward. Ik kreeg weer meer zelfvertrouwen en het gevoel dat het ging lukken. Met name de marketing was voor mij een nieuw aspect in mijn leven omdat ik daar als verpleegkundige nooit mee te maken heb gehad. Bij een eigen bedrijf gaat het erom hoe je jezelf in de markt zet, wie is je doelgroep en hoe bereik je hen. Dat is hard werken. Maar dankzij de steun en professionele coaching is het mij gelukt. Zij motiveerde mij om de nodige stappen te zetten en ik kreeg weer zelfvertrouwen.

Inmiddels heb ik een mooie website, te vinden op Hanne de Jager, en ben vol vertrouwen en plezier gestart met mijn praktijk. Ik heb een eigen visie op gezonde voeding en leefstijl en ben gespecialiseerd in emotie-eten. Ik bied professionele begeleiding en kan mensen goed helpen die al jarenlang kampen met gewichtsproblemen. Vol trots kan ik zeggen dat klanten bij mij in goede handen zijn.

Back To Top