employment en ondernemerschap

Rowen de Heij 

Schrijft jouw persoonlijk verhaal

logo-spraakwaardig

Rowen de Heij
Schrijft jouw persoonlijk verhaal

www.spraakwaardig.com

rowen.deheij@gmail.com
06-28 62 23 04
Utrecht

Ik ben Rowen en ik ben via het UWV bij MKB-support terecht gekomen. Vanuit mijn Wajong-uitkering wilde ik de stap zetten om een eigen bedrijf op te gaan richten. Dat is nogal een stap en ik ben dan ook dankbaar dat ik daar hulp bij krijg. Het was allemaal nieuw voor me, dus ik wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Mijn coach helpt mij om doelen te stellen, te zien waar ik heen moet en over ideeën te sparren. Daarnaast geeft hij me een soort stok achter de deur om echt aan de slag te gaan.

Met mijn bedrijf Spraakwaardig maak ik biografieën over mensen hun leven, of een belangrijk deel van hun leven zoals hun relatiegeschiedenis. Ook ben ik bezig om binnenkort schrijfworkshops aan te kunnen bieden. Het is mijn missie om met een luisterend oor, een creatieve aanpak en plezier mensen te helpen met het verwoorden van hun verhaal.

Ik schrijf graag en geloof in de kracht van verhalen. Het kan helend zijn ze op te schrijven of vertellen. Je kan tot nieuwe inzichten komen of gewoon het fijne effect voelen van aandacht voor jou en je verhaal. Interviews afnemen met mijn klanten vind ik dan ook erg leuk om te doen. MKB-support helpt me vooral bij de zakelijke kant, wat moet ik als bedrijf en ondernemer doen om vooruit te komen. Daar ben ik dankbaar voor.

Start typing and press Enter to search