Skip to content

Sinds mijn afstuderen ben ik ondernemer en daarnaast ook docent Ondernemerschap en Marketing in het HBO. Mijn bedrijven zijn divers van aard geweest maar hebben  altijd “innovatie” als rode draad, ik heb dus veel moeten leren over het creëren van behoefte, het overtuigen van de markt en vooral over doorzetten.

Ik vind het geweldig om andere ondernemers te helpen om aan het roer te komen van hun eigen bedrijf en dat heb ik ook altijd zijdelings gedaan in verschillende settingen. Ik denk graag mee bij het ontwikkelen van jouw eigen visie zodat het helemaal jouw bedrijf wordt.

Doorpakken is goed maar in jouw tempo. Het mooiste is als er verbindingen ontstaan tussen ondernemers onderling die iedereen versterken want ondernemerschap is een teamsport. Op adviesgebied ben ik een generalist maar wel met een passie voor innovatie, strategie en netwerken. Laten we samen van de slagboom een polsstok maken!

Als ondernemerscoach help ik je met je uitdagingen als startende ondernemer. Je maakt gebruik van 40 jaar kennis en ervaring waarvan de afgelopen 15 jaren als zelfstandig ondernemer.

Als coach en ondernemer met een specialisatie in online marketing en sales begrijp ik als geen ander hoe essentieel klantenwerving is voor de groei van je bedrijf. Ik help je met het opstellen van je strategie, je marketing en sales plannen en je krijgt advies en tips uit de praktijk. Met een praktische aanpak die gebaseerd is op theoretische kennis en mijn ervaringen als ondernemer.

Ben jij een ondernemer die wilt groeien in het ondernemerschap, dan ben je aan het juiste adres. Ik kijk uit naar ons contact!

In mijn rol als ondernemerscoach combineer ik mijn uitgebreide ervaring als ondernemer en docent om jou te begeleiden bij het opbouwen en laten groeien van je bedrijf. Met een schat aan ervaring ben ik in staat om je te helpen vanaf de allereerste stappen tot aan het bereiken van je ambitieuze doelen.

Mijn aanpak is gebaseerd op een solide businessmodel, maar gaat verder dan alleen de zakelijke aspecten. Ik geloof sterk in het belang van het begrijpen van jou als individu – jouw unieke talenten, passies en ontwikkelingsgebieden. Samen zullen we deze verkennen en benutten om jouw onderneming tot bloei te laten komen.

Vertrouwen, openheid en het opbouwen van een sterke verbinding staan centraal in mijn begeleiding. Ik geloof dat een hechte samenwerking gebaseerd is op deze kernwaarden, waardoor we een omgeving creëren waarin groei en ontwikkeling kunnen gedijen.

Mijn specialisme ligt in innovatie en ondernemerschap, en ik ben vastbesloten om zowel op individueel als op zakelijk niveau ondersteuning te bieden. Door middel van mijn begeleiding zul je nieuwe perspectieven ontdekken en je verborgen talenten onthullen, waardoor je de ruimte krijgt om te groeien en te bloeien als ondernemer. Samen gaan we op zoek naar de sleutel tot jouw succes.

Doelgericht op weg naar werk is mijn motto.

Als ondernemerscoach adviseer ik potentiële-, startende- en gevestigde ondernemers op bedrijfseconomisch vlak en help mensen hun vaardigheden en talenten te ontdekken en handvatten aan te reiken om zich verder te ontwikkelen en daarmee de bedrijfsvoering te
verbeteren en de kansen op inkomen te vergroten. Al dan niet op basis van parttime ondernemerschap in combinatie met ene parttime baan.

Ik maak daarom graag kennis met je. Als toegewijde professional help ik je om inzichten te verkrijgen die verder reiken dan louter financieel gewin. Als sparringpartner zorg ik ervoor dat je productiever wordt en je helpt bij het identificeren en verbeteren van zwakke punten in
jouw bedrijf en het versterken van jouw ondernemerskwaliteiten. Met een scherp oog voor detail fungeer ik als een spiegel voor jou en je ondernemersplannen hierdoor ontstaat een objectief en realistische kijk op haalbaarheid.

Met mijn brede kennis en ervaring in het ondernemerschap, werk en leven bied ik een frisse, creatieve en realistische benadering en ontdek nieuwe perspectieven die jou naar een hoger
niveau kunnen tillen.

Mede doordat ik zelf al 20 jaar zelfstandig onderneem, ben ik in staat om snel tot de kern van de zaak door te dringen. Met respect voor de ondernemer of werkzoekende stuur ik bij en stimuleer waar nodig. Zie mij als een sparringpartner met een pragmatische aanpak waarbij jouw zakelijke en privé vraagstukken altijd centraal staan.

Het vertrekpunt van onze samenwerking is uiteraard vertrouwen in samen sterker, maar ook openheid en de durf om te delen. Juist omdat de (startende)ondernemer het succes van het bedrijf maakt, is het belangrijk dat je je goed en comfortabel voelt om te doen. Door dit doen, leren we en kunnen we bijsturen.

Ik beschik over een warm financieel en commercieel netwerk. Door met regelmaat ondernemersonderwerpen te trainen worden de actuele (markt)ontwikkeling direct meegenomen in de aanpak van MKB-support.

Als Marketing specialist help ik cliënten met het verbeteren van hun naamsbekendheid en branding. Dit doe ik door samen met de cliënt te bespreken wat de specifieke doelen zijn voor de onderneming.

Mijn specialisatie ligt vooral online en hierin help ik met bijvoorbeeld de groei van uw social media pagina, netwerk verbreding met LinkedIn en kan ik helpen uw website te optimaliseren. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden, maar mijn helpende hand rijkt verder dan u denk.

Ook heb ik een social media strategie ontwikkeld die mij persoonlijk tienduizenden volgers op social media heeft opgeleverd.

Ik help u graag om uw bedrijf op de kaart te zetten!

De afgelopen 4 jaar heeft Edwin veelvuldig mensen op weg geholpen naar het zelfstandig ondernemerschap en bestaande zzp’ers een boost gegeven die waren vastgelopen in hun ondernemerschap. Dit met een gedachtegang dat mensen die behoedzaam niet meer deden dan mogelijk was, nooit één stap voorwaarts hebben gezet. Hij laat mensen de stap(pen) zetten die nodig zijn en maakt daarbij dankbaar gebruik van zijn eigen ervaringen als ondernemer en zijn ruim 20 jaar ervaring als leidinggevende en internationale ervaringen.

Edwin gelooft dat de juiste samenwerking de sleutel is tot zakelijk succes en hecht veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. Als ondernemerscoach, belastingconsulent en online boekhouder, heeft hij een slimme combinatie opgezet die weet wat echt belangrijk is voor jou als ondernemer. Hij noemt dit ‘zaken slim geregeld’.

Paula is gedreven, betrokken, recht door zee, doortastend in haar doen, én vol energie. Haar visie: Herpak je leven en heb de moed om hulp te vragen!

Samen gaan we ervoor zorgen dat je batterijtje weer opgeladen wordt, langzaam zul je ervaren welke FLOW bij je past. Je gaat bewust(er) keuzes maken. Je geeft je grenzen aan, gaat voelen wat goed voor je is en waar je energie van krijgt.

Op deze manier bouw je je reserves op en neemt je draagkracht toe. Belangrijk is dat jij weet tot hoever je kunt gaan zodat er een goede balans tussen je privé leven, je (nieuwe) werkzaamheden en jezelf bereikt.

Back To Top