Coachende bedrijfsadviseur
duidelijkheid geeft overzicht en inzicht

De afgelopen 30 jaren heeft Math, gebaseerd op bedrijfseconomische expertise, vele honderden startende en gevestigde ondernemers ondersteund met advies-, coaching- of scholingsactiviteiten. Math houdt van duidelijkheid en verzacht, voor zover mogelijk, zijn doorgaans confronterende aanpak door de klant zelf conclusies te laten trekken op basis van de voorliggende feiten. Veelal is gewerkt in het kader van de Bbz 2004, een regeling die iedere gemeente in Nederland in staat stelt een (startende) ondernemer te ondersteunen. Ook heeft Math regelmatig, vanwege de complexiteit van het ondernemerschap, op verzoek van gemeenten, ambtenaren in het kader van de Bbz 2004 geschoold.

 

De huidige maatschappij vereist alsmaar meer individuele inzet om de persoonlijke bedrijfsvoering te optimaliseren en op het financiële vlak kan Math vergaande ondersteuning bieden. Hij is ervaren en geschoold m.b.t. kredietverlening en met beleggen (tot daytrading aan toe). In zijn bagage zit naast een accountantsopleiding o.a. ook een afgeronde opleiding Philosopisch Praktikus.

 

Math zijn credo is “mensen verder helpen”, duidelijkheid geeft overzicht en inzicht. Op persoonlijke en morele gronden heeft Math bewust ervoor gekozen in 2019 om niet langer als accountant ingeschreven te staan bij de NBA. Math is in het algemeen beschikbaar als (business)coach, bijvoorbeeld ook voor mensen die zelfstandig aan de slag willen met hun vermogen, hoe bescheiden of omvangrijk ook.

Start typing and press Enter to search