employment en ondernemerschap

klanten aan het woord 

Ervaringen ter inspiratie

hanne-de-jager-logo

….mijn droom was om een eigen praktijk te starten als gewichtsconsulent.
Lees verder >>

logo_centrale_recherche_dienst

…een karakter met een ijzeren wil. Ik dacht dat ik het wel wist, had geen hulp nodig. Althans, dit dacht ik….
Lees verder >>

n-bruns

…. het opzetten van een eigen bedrijf als kunstenares. Samen met mijn coach zochten we vooral naar wat er wél mogelijk was.
Lees verder >>

logo-spraakwaardig

…….de stap zetten om een eigen bedrijf op te gaan richten. Het was allemaal nieuw voor me, dus ik wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen.
Lees verder >>

marc-de-heij_

Bij het eerste kennismakingsgesprek ervaarde ik direct een klik met mijn coach. Tijdens dit traject ben ik door verschillende fases gegaan: confrontatie met mijzelf en mijn persoonlijke situatie, samen met mijn coach onderzocht welke mogelijkheden en kansen er voor mij zijn betreft een passende baan voor de (nabije) toekomst en uiteindelijk het goede gevoel over het vinden hiervan. Van begin tot het eind heb ik de onvoorwaardelijke steun en passende adviezen op basis van actie en vertrouwen mogen ervaren van mijn coach. Ik kan MKB-support van harte aanbevelen.” – Marc de Heij

Graag delen we binnenkort nog meer ervaringen

Start typing and press Enter to search