Hands-on business coach
Regisseur van waarde

Wat Goof drijft is bedrijven en organisaties waardevoller maken voor (potentiële) klanten. Door de markt- en klantgerichtheid te vergroten. Het versterken van het interne ondernemerschap. En samen effectief in te spelen op kansen en mogelijkheden.

Samen ondernemen, slagvaardig (nieuwe) producten of diensten vermarkten. Het zichtbaar maken van de ‘verborgen’ toegevoegde waarde van huidige producten en diensten. Of het ontwikkelen van nieuwe klantgerichte producten en diensten.

Als hands on coach helpt hij bedrijven verbeteren in de vorm van meedenken en meedoen. Hij is een ondernemer binnen uw onderneming. Die vanuit een marketinggedachte het commerciële resultaat van organisaties verbetert.

Als bedrijfskundig marketing professional heeft hij ervaring binnen de ICT, banken en verzekeringen, bouw- en installatiebedrijven, vastgoed en zorg. Daarnaast is hij mede-eigenaar en oprichter geweest van de onderneming: Mijn Stalen Deur. En coacht en adviseert hij inmiddels alweer 4 jaar bedrijven op het gebied van marketing en sales.

Start typing and press Enter to search