employment en ondernemerschap

filosofie

ervaren coaches

+

inzicht door online testen

+

verdieping met experts

Loondienst De coaches binnen MKB-support hebben mensen begeleidt in uiteenlopende situaties en diversiteit. Ongeacht afkomst, achtergrond, leeftijd en opleiding. Dit zijn trajecten met mensen die door hun persoonlijke omstandigheden, fysieke of mentale belemmeringen geen uitzicht meer zagen op werk of werkomgeving met nieuw perspectief. De coaches zijn vooral goede luisteraars en weten mensen te motiveren om in actie te komen.

Ondernemerschap Als ondernemer krijg je te maken met alle disciplines die nodig zijn om een dienst of product met succes in de markt te zetten. Het is de kunst om te ontdekken wat je hierin zelf kan doen wat je beter kan uitbesteden, beter over kan laten aan andere experts. Juist het zoeken en vinden van deze balans is een uitdaging en bepaalt of je op productieve manier je werk kan blijven doen.

Samen brengen we onderbelichte talenten of ondergesneeuwde persoonlijkheden weer in beweging. Hiervoor gebruiken we ook bewezen testen en online methoden ter versterking van  de persoonlijke kracht en het verkrijgen van nieuwe inzichten.  Concreet, creatief, confronterend maar gestoeld op wezenlijke interesse in die ander en zijn doel. Met deze kennis en ervaring zij wij in staat om professioneel begeleiding te geven op tal van hulp vragen zowel richting een baan als het ondernemerschap.

In ons werk worden wij ondersteund door een team van specialisten die allen hun sporen hebben verdiend als loopbaancoach, (job)marketeer, businesscoach, financieel adviseur,  arbeidsdeskundige en bedrijfsarts.

Start typing and press Enter to search