employment en ondernemerschap

filosofie

ervaren coaches

+

inzicht door online testen

+

verdieping met experts

Creëer je eigen toekomst
Onze plaatsingscijfers liggen rond de 80% met een gemiddelde doorlooptijd van 7 maanden per traject. De wijze waarop wij samen met de klant werken, dagen hem uit om anders naar zichzelf te kijken, de passies en drijfveren naar boven te halen, de creatieve bronnen aan te boren en blokkades te doorbreken. Zo werken we aan versteviging van het persoonlijk fundament waardoor de klant niet alleen in staat is een baan te verwerven maar deze ook kan behouden.

Samen brengen we onderbelichte talenten of ondergesneeuwde persoonlijkheden weer in beweging. Hiervoor gebruiken we ook bewezen testen en online methoden ter versterking van  de persoonlijke kracht en het verkrijgen van nieuwe inzichten.  Concreet, creatief, confronterend maar gestoeld op wezenlijke interesse in die ander en zijn doel. Met deze kennis en ervaring zij wij in staat om professioneel begeleiding te geven op tal van hulp vragen zowel richting een baan als het ondernemerschap.

In ons werk worden wij ondersteund door een team van specialisten die allen hun sporen hebben verdiend als loopbaancoach, (job)marketeer, businesscoach, financieel adviseur,  arbeidsdeskundige en bedrijfsarts.

Start typing and press Enter to search