Coaching en passie voor multicultureel ondernemerschap
Slim ondernemerschap! 

Edwin is een ondernemende en betrokken coach met een gedachtegang dat mensen die behoedzaam niet meer deden dan mogelijk was, nooit één stap voorwaarts hebben gezet. Zijn aanpak is praktisch, inspirerend, zonder poespas en moeilijke woorden. Hij is altijd gericht op het blijvend kunnen ontwikkelen en de regie te nemen over je eigen toekomst. In zijn aanpak maakt hij ook dankbaar gebruik van zijn eigen ervaringen van ruim 20 jaar als operationeel leidinggevende en internationale ervaringen in Zuid-Afrika en Singapore.

Met zijn passie voor ondernemerschap, andere culturen, kwaliteit en gevoel voor detail zorgt hij daarnaast ook voor een open sfeer, zodat ook jij open kunt staan om vooruit te bewegen. Hij weet uit ervaring dat persoonlijke groei, leren omgaan met belemmeringen en veranderingen en doen waar je goed in bent, voorwaarden zijn voor meer plezier en vrijheid in je persoonlijk en zakelijk leven.

De afgelopen 3 jaar heeft Edwin zich bedreven in het begeleiden van startende ondernemers waaronder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, met specialisatie de doelgroep statushouders.

De grootste roem in het leven ligt niet in nooit vallen, maar in telkens weer opstaan.
– Nelson Mandela

Start typing and press Enter to search